Сьогодні надзвичайно актуальною є проблема щодо виявлення здібностей, інтересів, нахилів дітей та їх всебічний розвиток. Широкі можливості у розв’язані даної проблеми надає гурткова робота, яка є дуже популярною формою організації дитячої життєдіяльності і становить невід’ємну частину освітнього процесу.

У Херсонському ясла-садку № 5 Херсонської міської ради працюють гуртки та студії за різними напрямами: фізкультурно-оздоровчий, природничий, мовленнєвий, художньо-естетичний, розвиваючо-інтелектуальний, екологічний, творчий, які 100% задовольняють інтереси та уподобання наших вихованців та їх батьків. Родзинкою організації гуртків є залучення спеціалістів, педагогів з інших освітніх закладів.

Результатом студійно-гурткової роботи є участь педагогів в Всеукраїнській науково-практичній конференції «Досвід роботи вихователів ЗДО: практичні розробки та теоретичні надбання» за темою «Організація студійно-гурткової роботи як розвиток творчих здібностей дитини в закладі дошкільної освіти». Вихователі Яніна Онишко та Вікторія Яковенко отримали Сертифікат від директора Центру прогресивної освіти «Генезум». Вітаємо!

До Новорічно-різдвяних свят в закладі пройшла "Різдвяна майстерня", в якій взяли участь всі гуртківці та показали свої надбання, творчі здобутки, поділилися виконаними власноруч роботами.

Для ознайомлення з інформацією про студійно-гурткову роботу в закладі запрошуємо на сторінку у мережі Facebook: https://www.facebook.com/Victoriaiakovenko та на сайті закладу: http://kalinka.ks.ua/nash-sadochok/hurtky-ta-studii